POLYCOM

POLYCOM -videoneuvottelulaitteet

Polycom on yksi johtavista videoneuvottelulaitteiden ja -ratkaisujen tarjoajista. Polycomin ratkaisuja käyttää yli 415 000 organisaatiota ympäri maailmaa.

Jos etsit Polycomin videoneuvotteluratkaisua yrityksesi tarpeisiin, olet tullut oikeaan paikkaan.

Olemme Polycomin virallinen kumppani Suomessa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat Polycomin laadukkaat videoneuvottelujärjestelmät, jotka sopivat moneen käyttöön.

Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat Polycomin ratkaisut sekä ottamaan ne käyttöön. Tukemme ja ylläpitomme varmistaa, että yrityksesi saa ratkaisuista kaiken irti.


Ota yhteyttä

Etsitkö tiettyä tuotetta? Haluatko keskustella tarpeistasi? Ota yhteyttä meihin saman tien tästä:


Pieniin neuvottelutiloihin jaSkype For Business -käyttöön

Pieniin neuvottelutiloihin jaSkype For Business -käyttöön

Pieniin 2-4 hengen neuvottelutiloihin on saatavilla käytännöllisiä videoneuvottelulaitteita, jotka asennetaan näytön päälle. Laitteet pitävät sisällään kameran ja mikrofonin. Äänen laatu voi entisestään parantaa erillisellä pöydälle asetettavalla kaiutinmikrofonilla.

Polycomilla on valikoima erityisesti Skype for Business -käyttäjille, Microsoft-ympäristöön sekä pieniin neuvotteluhuoneisiin suunniteltuja tuotteita.

Malleja: Polycom Round Table CX5100, Polycom Round Table CX5500 ja RealPresence Debut, Realpresence Trio


Henkilökohtaiseen käyttöön

Henkilökohtaiseen käyttöön

RealPresence Group Convene on työpöytlaite, joka sopii esimerkiksi henkilökohtaiselle työpisteelle. Videoneuvottelulaite on sijoitettu siististi näytön taakse.

Malleja: RealPresence Group Convene, Group 310, Group 500.


Suuriin neuvottelutiloihin

Suuriin neuvottelutiloihin

Suuriin neuvottelutiloihin on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia videoneuvottelulaitteita asiakkaan tarpeista ja neuvotteluhuoneen käyttötarpeista riippuen. Monipuoliset optiot ja kameravaihtoehdot takaavat sen, että Polycomin videoneuvottelulaitteet taipuvat moneen tarpeeseen.

Tuotteita: Realpresence Group -sarja: Group 310, Group 500, Group 700, Polycom RealPresence Medialign


Edistyksellisiä ratkaisuja

Edistyksellisiä ratkaisuja

Polycomin valikoimasta löytyy edistyksellisiä ratkaisuja parempien neuvottelukokemusten tuottamiseen:

  • Tehosta tiimityöskentelyä videoneuvottelulaitteella, jossa jokainen palaverin osallistuja saa käyttöön oman laadukkaan näyttönsä.
  • Ohjaa Polycomin laitteita kosketuspaneelilla.
  • Lisäominaisuus, jolla kamera tarkentaa puhujaan automaattisesti.
  • Häiriöäänten automaattinen poisto.
  • Rajaa mikrofonien avulla avotilasta alue, jonka ulkopuolelta äänet eivät kantaudu videoneuvotteluihin.

Tuotteet: Realpresence Centro, Polycom Eagle Eye Director, Eagle Eye Producer, Noiseblock, Acoustic Fence


Autamme sinua joka askeleella

Autamme sinua joka askeleella

Autamme sinua ottamaan käyttöön tarpeisiisi sopivat Polycomin ratkaisut. Varmistamme myös, että saat ratkaisuista kaiken irti. 

Suomessa sijaitseva ja asiantuntijoista koostuva Service Deskimme auttaa sinua 24/7, missä tahansa videoneuvottelupalveluihin liittyvissä asioissa. Vastaamme puheluihin keskimäärin 9 sekunnissa.

Olemme toimineet videoneuvottelualalla vuodesta 2008. Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla: 97 % asiakkaista on tyytyväisiä palveluihimme.


OTA YHTEYTTÄ

Haluatko keskustella tarpeistasi? Etsitkö jotain tiettyä tuotetta? Ota yhteyttä meihin, vastaamme mahdollisimman pian - viimeistään kahden työpäivän sisällä.