MIKSI ETÄTYÖSKENNELLÄ

MIKSI ETÄTYÖSKENTELY KANNATTAA?

Haluatko antaa työntekijöillesi mahdollisuuden tehdä työnsä tehokkaammin? Voisitko vähentää kiirettä, stressiä ja tehdä heidät jopa onnellisemmaksi?  Tyytyväinen ja tuottava ihminen on saanut tehdä työnsä siellä, missä se on hänelle sopivinta. 

Etätyöskentelymahdollisuus on työnantajalle rekrytointivaltti ja mahdollisuus parantaa työntajamielikuvaa. Tehokkuuden kasvaessa ja toimitilatarpeen vähentyessä yhä enemmän euroja kilahtaa omaan kassaan.

KÄYTÄ MATKA-AIKA TUOTTAVAAN TYÖHÖN

KÄYTÄ MATKA-AIKA TUOTTAVAAN TYÖHÖN

Paljonko säästäisit aikaa, jos et siirtyisi työpäivän mittaan paikasta toiseen?

Jos laskisit yhteen ajan, jolloin teet lähtöä, keräät tavarasi, palaat hakemaan unohtuneet avaimet, liikut toiseen paikkaan ja asettaudut kohteeseen saapumisrituaaleineen – puhumme tunnista tai jopa useammasta.

Entäpä jos käyttäisit ajan työn tekemiseen ja olisit jo valmis?

"MINUA ARVOSTETAAN"

Persoonasta riippumatta me kaikki tarvitsemme arvostusta ja kuulluksi tulemista voidaksemme hyvin. Se, että voi vaikuttaa omaan työhönsä ja paikkaan, missä sitä tekee, koetaan yleisesti arvostuksen ja luottamuksen osoituksena.

Kun yhteisymmärrys tavoista tehdä työtä löytyy, työtyytyväisyys ja hyvinvointi lisääntyvät. Sopiva tapa tehdä työtä näkyy entistä parempana työn jälkenä ja tuloksina.

VAPAUS VÄHENTÄÄ STRESSIÄ

Joillekin persoonille työn rajat on vedettävä tiukemmin ja toisille ero työyhteisöstä on suorastaan lamaannuttavaa. Kaikille etätyö ei siten sovi. 

Omasta toiveestaan etätyötä tekevä nauttii joustavuudesta ja vapaudesta valita vaikkapa mökin ja konttorin välillä. Toimistolle voi mennä silloin, kun kaipaa tiimin energistä tukea, ja suurta keskittymistä vaativa tehtävä voi vaatia mökin rauhan.

Työnteon tehostumisen myötä stressitaso madaltuu ja riski sairastua pienenee. Tyytyväinen etätyöntekijä on yksinkertaisesti onnellisempi ja yrityksellesi parempi työntekijä.